Чим нагодувати сім’ю взимку?

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Салат із гливами

Інгредієнти:  4 картоплини, 1 морква,  4 яйця, 1 стегно куряче, гливи  або печериці– 250-300 г, 2 солоні огірки , 1 цибуля, майонез  або олія (за смаком).

Приготування: відварити картоплю, моркву, яйця, куряче стегно (може бути і без м’яса). Гливи помити під проточною водою, нарізати шматочками,   обсмажити їх до золотистого кольору на рослинній олії. Поперчити,  посолити.

Усе порізати  кубиками, змішати  всі інгредієнти з майонезом (можна з олією, тоді варто додати трохи  лимонного соку).  Прикрасити  зеленню.

Польська помідорова зупка

Інгредієнти:  2 л курячого або м’ясного бульону,  1 цибулина, 0,5 л томатного соку, 2 ст.л. олії, 1 ст.л. борошна, 60 г рису, сіль, перець.

Приготування: рис відварити майже  до  готовності і відкинути на дуршлаг. У каструлю влити олію, розігріти, додати борошно,  обсмажити  з дрібно нарізаною цибулею. Потім додайте бульйон, перемішайте і дайте закипіти, додайте рис, посоліть, поперчіть і дайте покипіти хвилини 2-3. Подавайте суп, посипавши зеленню і сметаною.

Деруни з бринзою

Інгредієнти:  500-600 грам картоплі, 1 середня цибулина, 1 яйце, 2 ст.л. борошна.Сіль до смаку. Соняшникова олія для смаження.  Для начинки: 200 грам бринзи  або коров’ячого будзу,1 яйце.

Приготування: картоплю  натріть на тертці або подрібніть блендером, додайте цибулю, яйце, борошно і сіль, за смаком.

Бринзу змішайте з яйцем. 

На середньому вогні розігрійте олію в сковороді з товстим дном. Викласти ложкою невелику кількість картопляної маси, формуючи оладки, розрівнюючи, щоб оладки були якомога тоншими, зверху викладіть по ложці будза і  обережно розрівняйте. Зверху викладіть ще трохи картопляної маси, щоб накрила сирну. Подавати готові деруни зі сметаною або з кислим молоком.

Різото з гарбуза

Інгредієнти: 200 г м’якоті гарбуза, 1 ст. л. рису, 50 г твердого сиру, 1,2 л м’ясного або курячого бульйону,  50 мл білого сухого вина, 50 г вершкового. 

Приготування: рис промити, залити водою і дати настоятися 1,5 години. М’якуш гарбуза нарізати шматочками та присмажити на олії. Потім додати до гарбуза нарізану цибулю, рис, продовжуючи смажити на повільному вогні, поки рис не вбере олію.  У посуд із рисом та овочами влити вино та продовжувати тушкувати, поки вино не випарується. Потім влити один ополоник гарячого бульйону і тушкувати до випаровування. Коли бульйон всотається, влити ще один ополоник – так до кінця вливати бульйон, при цьому весь час помішуючи  рис.

Наприкінці додати тертий сир, вершкове масло, сіль, усе ретельно перемішати і зняти з плити. Накрити гарбузове різото кришкою та дати  настоятися 10-15 хвилин.

Гарбуз- «гітару» розрізати вздовж, видалити м’якоть,  заповнити його готовим різото, накрити  фольгою і   запекти в  духовці 30-40 хв.  

Прочитано 4587 разів

259 коментарі

  • Коментувати Chester квітня 23 2017 Автор Chester

    Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to mention that I've really loved browsing your blog posts.
    In any case I'll be subscribing for your rss feed and I'm hoping you write again very soon!

  • Коментувати Felica квітня 23 2017 Автор Felica

    Thanks a bunch for sharing this with all folks you actually know
    what you are speaking about! Bookmarked. Please also talk over with my
    site =). We could have a link exchange agreement among us

  • Коментувати Johnie квітня 23 2017 Автор Johnie

    I don't even know the way I ended up here, but I assumed this put up used to be great.
    I don't understand who you are however definitely you're going to a well-known blogger in the
    event you are not already. Cheers!

  • Коментувати Veda квітня 23 2017 Автор Veda

    Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and sources back to your website?
    My blog site is in the very same area of interest as yours and my visitors would definitely benefit from
    a lot of the information you present here.
    Please let me know if this ok with you. Cheers!

  • Коментувати Christen квітня 23 2017 Автор Christen

    If you are going for finest contents like me, just
    go to see this web site daily as it provides quality contents, thanks

  • Коментувати Casie квітня 23 2017 Автор Casie

    I've been browsing on-line greater than three hours lately, yet
    I by no means found any attention-grabbing article
    like yours. It's pretty price sufficient for me. In my view, if all site owners and
    bloggers made excellent content material as you probably did, the web
    might be much more useful than ever before.

  • Коментувати Concetta квітня 23 2017 Автор Concetta

    Howdy I am so glad I found your blog, I really found you by error, while I was searching on Yahoo
    for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say cheers
    for a marvelous post and a all round exciting blog (I also love
    the theme/design), I don’t have time to read through it all
    at the minute but I have book-marked it and also included your
    RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the awesome
    b.

  • Коментувати Jannie квітня 23 2017 Автор Jannie

    Hmm is anyone else having problems with the images on this blog loading?
    I'm trying to figure out if its a problem on my end or if it's the blog.
    Any suggestions would be greatly appreciated.

  • Коментувати Giselle квітня 23 2017 Автор Giselle

    From our on-mountain Unbuckle Après Ski event hosted at Tamarack Lodge,
    to sell-out concerts, to the eruptive environment of the
    casino sites and also clubs, Heavenly possesses night life like no other hotel can.

  • Коментувати Charity квітня 23 2017 Автор Charity

    It's an unrecognized task, however somebody's got to do it.

    It's taken us hundreds of man-hours to divide the best from
    the rest so you never ever have to visit an Irish theme bar from desperation for a proper pint.

Прокоментувати:

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

чернівцібудінвест
чернівцібудінвест

Курс валют у Чернівцях

Опитування

Чи задоволені ви роботою нашого сайту?

Так - 100%
Ні - 0%
50/50 - 0%

Всього голосів:: 1
Голосування по цьому опитуванню закінчилося в: серпня 31, 2016

Гороскопи

Ми в Вконтактах

Зв’язатися з нами

 +38 0372 553212

  bykovina@gmail.com

 58013 Україна м. Чернівці вул. Українська 22

Украина онлайн Яндекс.Метрика

> Рейтинг@Mail.ru